LET OP: 21 april 2021 Tweede dag van de Basisschool, online kennismaking met de scholen in Amsterdam. Dus ook met DKC De IJsbreker. U heeft hierover (als het goed is) een brief gekregen van de gemeente. Het gaat om kinderen geboren in de periode

1-1-2018 t/m 30-4-2018. Logt u ook in?? Gezellig. Tot dan!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Algemeen:

Helaas door het Corona virus en de nog strengere maatregelen, mogen we geen ouders meer in de school ontvangen.We hebben dan ook tot en met april 2021 geen live rondleidingen meer gepland. Dat spijt ons zeer. We hopen vanaf mei 2021 weer kleine rondleidingen te mogen doen. Tenzij er natuurlijk op korte termijn veranderingen komen, dan zullen wij dit hier vermelden.

Normaal gesproken moeten ouders zichzelf voor deze rondleidingen opgeven bij de administratie van onze school (Janneke van Gorp) of bij Leonie den Hartog (directeur). Er mag ook maar 1 ouder per gezin naar de rondleiding komen. Ouders dragen in de school een mondkapje en moeten hun handen wassen bij binnenkomst van de teamkamer of even de handen desinfecteren. Daarnaast moet het bezoekers-registratie formulier worden ingevuld.

Voordat u komt, stelt u zichzelf dan de volgende vragen:

1. Had ik een of meerdere klachten in de afgelopen 24 uur? Hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden, benauwdheidsklachten?
2. Heb ik op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Heb ik het nieuwe Coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
4. Heb ik een huisgenoot/ gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb ik in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
5. Ben ik in quarantaine omdat ik direct contact heb gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Indien u dus één van deze vragen met ja moet beantwoorden, maak dan geen afspraak of annuleer de afspraak.

Data informatieochtenden

Helaas mogen wij dus geen geen rondleidingen op school meer verzorgen. U kunt wel altijd even zelf het schoolplein oplopen (met mondkapje) en langs de lokalen lopen. Dan krijgt u toch een beetje een idee.