We hebben tot en met maart 2021 elke maand twee informatieochtenden met een rondleiding. Deze ochtenden starten altijd om 09.00 uur (wilt u er wel echt om 09.00 uur zijn?) en duren ongeveer een uur, soms iets langer. We doen dit omdat we maar 4 ouders tegelijk mogen ontvangen. We hopen vanaf april 2021 weer grotere rondleidingen te mogen doen.

Helaas door het Corona virus en de strengere maatregelen, kunnen we dus niet meer dan 4 personen tegelijkertijd ontvangen, want de 1,5m afstand moeten we echt kunnen garanderen. U moet u zelf voor deze rondleidingen dus echt opgeven bij de administratie van onze school (Janneke van Gorp) of bij Leonie den Hartog (directeur). Er mag ook maar 1 ouder per gezin naar de rondleiding komen. Ouders dragen in de school een mondkapje en moeten hun handen wassen bij binnenkomst van de teamkamer of even de handen desinfecteren. Daarnaast moet het bezoekers-registratie formulier worden ingevuld.

Voordat u komt, stelt u zichzelf dan de volgende vragen:

1. Had ik een of meerdere klachten in de afgelopen 24 uur? Hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden, benauwdheidsklachten?
2. Heb ik op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Heb ik het nieuwe Coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
4. Heb ik een huisgenoot/ gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb ik in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
5. Ben ik in quarantaine omdat ik direct contact heb gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Indien u dus één van deze vragen met ja moet beantwoorden, maak dan geen afspraak of annuleer de afspraak.

Data informatieochtenden

De data zijn: 25 en 27 november 2020, 15 en 27 januari 2021, 17 en 19 febr 2021, 10 en 12 maart 2021, 16-4-2021, 12-5-2021 en 11-6-2021.