PTK in uitvoering

Nu ook voor uw speciale wensen in de klas. De kinderen uit de Praktische Talenten Klas van De IJsbreker werken al enige tijd aan een blokkendoos aangevraagd door een onderbouw collega.
Kom jij ons DKC-team versterken?

Voor de opvang zijn we voor begin 2021 op zoek naar BSO-medewerkers en een pedagogisch medewerker peuteropvang met VVE ervaring.

Fietsverlichtingsactie

Op zondag 25 oktober gaat de wintertijd weer in! De ANWB zet zich al jaren in voor verkeersveiligheid. 67% van de Nederlanders heeft wel eens een onveilige verkeerssituatie meegemaakt door fietsers zonder licht. En de kans op een aanrijding neemt met 20 procent af bij juiste fietsverlichting. Goed idee dus, die fietslamp. Maar dan moet je hem wel áánzetten.

Ook dit jaar zet de ANWB zich met de fietsverlichtingsactie weer in zodat uw kinderen veilig en goed zichtbaar op de fiets naar school gaan. De ANWB fietsverlichtingsactie stimuleert een gedragsverandering bij uw kinderen m.b.t. het correct voeren van fietsverlichting. De gedragsinterventie bestaat uit een sjabloon met spuitkrijt dat makkelijk is aan te brengen bij het fietsenhok en op het pad voor het hek van de school. Onderzoek wees uit dat 20% van de fietsers na het zien van de tag “zet je licht aan” zijn fietsverlichting wél aanzet. Vaak werkt de fietsverlichting wel maar vergeet men deze echter aan te zetten.

Dit jaar wordt deze gedragsinterventie wederom ingezet. Wilt u meer informatie kijk dan op www.anwb.nl/fietsverlichtingsactie

Zo vierden wij Kerst

Benieuwd naar de sfeer op onze school, naar hoe wij feestdagen vieren? Bekijk deze impressie van onze kerstviering!

Kerstmusical

Kerstwensen

Kerstmusical op school

Kerstmusical IJsbreker 2019 from saskia@ziggo.nl on Vimeo.

Viering 10 jaar De IJsbreker

Het 10-jarig jubileum van onze school hebben we groots gevierd. Er werd een schitterend kunstwerk onthuld en alle klassen hadden spandoeken gemaakt.

Zowel het kunstwerk als de mozaïekstoeltjes op het schoolplein zijn gemaakt door onze leerlingen. Voor de zomer zijn de ideeën aangeleverd in de vorm van een tekening en vervolgens gingen de kinderen als echte kunstenaars aan de slag met het breken van tegels, snijden en het in patronen leggen van de stukjes. Het resultaat zie je hier.