Zaterdag 10 juli t/m vrijdag 16 juli 2021

Bij Taartrovers Film Festival speel je met film, verhalen en verbeelding. Kom kijken naar verrassende korte films en duik daar­na met al je zintuigen in de Speeltuin van de Verbeelding, een landschap vol speelse installaties. Ga op pad en ontdek lichtjes op de muur, rol met balletjes in de flipper­kast, maak een stop motion film en onder­zoek nog veel meer! 

Ticket € 9,- of met Stadspas € 1,- (voor film én bezoek aan de Speeltuin ) 

Kaartverkoop WWW.TAARTROVERS.NL 

taartrovers 1

Taartrovers Film Festival 

Taartrovers is er speciaal voor jonge kinderen van twee tot negen jaar. Je kijkt er niet alleen film, maar gaat ook zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding. Dit is een kunstzinnig landschap met installaties om te ontdekken en mee te spelen. Hier mag je vrij bewegen en alles aanraken! 

Films 

Bij Taartrovers kijk je korte films. Er zijn programma’s voor peuters en kleuters maar ook voor kinderen van zeven. Er is animatie, live action en documentaire. 

taartrovers 2

Speeltuin van de Verbeelding 

Na de film kunnen alle kinderen zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding. Hier ga je op pad en laat je van alles bewegen. Speel met licht en ontdek hoe de vormen veranderen als je beweegt. Fabriceer een flipperkast en laat de knikkers rollen en tollen, breng auto’s in beweging met stop motion en ga hink stap sprong van de ene installatie naar de volgende. Moe van alle beweging? Zak dan weg met een verhaaltje op je oren en beweeg alleen nog in je verbeelding.  

Bekijk hier ook de flyer. 

www.taartrovers.nl/festival