Kinderen van 0 tot 13 jaar optimaal voorbereiden op de wereld van morgen. Dat is ons doel. Als Dalton Kind Centrum bieden wij een breed en integraal aanbod van onderwijs, ontwikkeling, ontmoeting, ontspanning, opvoeding én opvang onder één dak. Ook op ons DKC handelen we conform plaatsingsbeleid Scholenring Amsterdam. Kinderen krijgen voorrang als zij overstappen naar de basisschool die onderdeel uitmaakt van ons DKC. Daar gelden wel de volgende regels bij; het kind gaat minimaal 8 maanden 2 maal per week naar de voorschool of PSZ van DKC De IJsbreker en heeft daarnaast onze school als voorrangsschool.
Deze voorrang geldt ook voor het kind dat beschikt over een VVE-indicatie en ten minste 8 maanden voorschoolse educatie op de voorschool van DKC De IJsbreker volgt en De IJsbreker als voorrangsschool heeft.

Lees ons visiedocument

​Openingstijden school