Wij zijn 9 jaar geleden op 23 augustus 2010 op De IJsbreker gestart met 8 kinderen; 3 kinderen voor groep 1/2, 5 kinderen voor groep 3/4/5. Dit schooljaar zijn we gestart met 20 groepen met zo’n 475 kinderen. Eind juni 2020 zullen we zijn doorgegroeid naar ongeveer 500 kinderen.

​Het is ook alweer 9 jaar geleden, dat we op 1 november 2010, in ons nieuwe schoolgebouw zijn getrokken aan de Chrysantenstraat 26. Een kleurrijk, modern en kindvriendelijk schoolgebouw. De lokalen zijn functioneel en licht ingericht en natuurlijk hebben de lokalen van de groepen 3 t/m 8 een ultramodern digibord. In alle groepen 1/2 hangen kleuterdigiborden waar elke dag met veel plezier en enthousiasme gebruik van wordt gemaakt. Daarnaast zijn alle gangen in de school zijn functioneel ingericht. Er zijn Daltonwerkplekken gemaakt voor de groepen 3 t/m 8 en voor de kleuters gezellige speelhoeken.​

Onze website werken we voortdurend bij. En u kunt hier steeds meer informatie vinden. Als u vragen heeft, neemt u dan gerust even cont​act met ons op. We hebben elke maand een informatie-ochtend van 09.00-10.00 uur. Op de startpagina staan de data vermeld van de informatie-ochtenden.

Met vriendelijke groet,
Leonie den Hartog,
Directeur​